Velve voetbalt in de kooi op Velve

Afgelopen weekend zijn we na het opruimen een 1.5 uur gaan voetballen in de kooi op Velve. We spelen 4 tegen 4 en hebben daarvoor een training gekregen. Om de kooi is een hardloopbaan en daar hebben we 2 estafette wedstrijden gehouden, Ivan was ook op bezoek. Dat was erg leuk en hij was nog redelijk snel:)! Na het hardlopen zijn we gaan voetballen en dat ging erg leuk. We speelden 2 keer een half uur, score werd uiteindelijk 12-17 voor Ivans team. Omdat er wat later waren, speelde Chantal ook met ons mee. Vorig jaar kreeg ze daardoor nog een zweepslag, maar dat ging dit keer wel goed. Vooral Marloe blonk uit door bijna al doelpunten voor Ivans team te maken, gelukkig hadden we onze keeper Isa op doel staan, die hield de ene na de andere bal tegen.
We hadden veel lol, ook het laatste half jaar met het project. We zijn blij dat we ons nu geplaatst hebben.
Op naar de GVeste:)

46BD28F5-9AD6-40E3-B88F-BD31AD6AF98F-1.jpeg 01553FBF-F793-4483-8666-D2510B186DB6-0.jpeg

Lees verder

Trainnuuhhh

In het lekkere zonnetje hebben de meiden fanatiek mee gedaan met de training. De meiden hadden er erg zin in en deden ontzetten hard hun best! Ze hebben hun schoten op het doel geoefend, tegen het einde van de training aan kon je al veel vooruitgang zien! Daarnaast hebben ze geoefend met de bal dicht bij hun houden, dit blijft nog lastig voor sommigen en ze waren weer bezig met de bal passen daar elkaar en dit gaat ook steeds beter en beter, al met al top gedaan dus!

20190418_162150-2.jpg IMG-20190418-WA0038-1.jpg IMG-20190418-WA0039-0.jpg

Lees verder

oefenwedstrijd tegen fc de boei

Afgelopen zondag hebben wij een oefenwedstrijd gespeeld tegen de boei fc. De wedstrijd was erg moeilijk. De boei fc kwamen te laat aan waardoor we later van start moesten gaan. Wel hebben we hiervoor al de warming-up gedaan. We speelden met 6 spelers en 1 van ons was geblesseerd maar is mee gekomen om ons te supporten. in totaal waren we dus met 7. De eerste wedstrijd van 20 minuten hebben we verloren met 4-1. onze opstelling was 2-1-2. De tweede wedstrijd van 20 minuten hebben we verloren met 4-3. onze opstelling was 2-2-1. Wat ook mee speelde was dat de jongens tegen wie we hebben gespeeld twee jaar ouder waren dan ons. Het team was wel erg sportief, we kregen drinken van ze na afloop van de wedstrijd.

20190407_124317-2.jpg 20190407_124104-0.jpg 20190407_124237-1.jpg

Lees verder

Oefenwedstrijd Boeskoolboys – ouders/zusjes

Aanwezig: Wout, Daan, Sem, Joshua, Giovanni, Collim, Senna, Conner, Chevayo

Dinsdag 9 april hebben wij een oefenwedstrijd gespeeld tegen de ouders/zusjes van de boeskoolboys. Ouders/zusjes konden niet wachten om te mogen beginnen, en om 18.30 uur werd dan het startsignaal gegeven.

Stemming zit er goed in, de drive om te winnen bij beide teams was groot. De ouders wilden graag laten zien dat ze nog wel een potje kunnen voetballen. Het ging mooi gelijk op. Ouders waren toch fitter en sneller als verwacht. En met een keigoede keeper aan ouders kant hadden de jongens het best lastig.

Al snel pasten de jongens hun tactiek aan en gingen ze serieus de strijd aan. Prachtig om te zien…..Na 2x 30 minuten te hebben gespeeld klonk het eindsignaal: 11-7 in het voordeel van de ouders/zusjes.

Er komt vast ooit een revanche……Ouders/zusjes bedankt voor jullie sportieve inzet. Nadien kregen alle kinderen een zakje chips als troost voor hun nederlaag.

foto3-2.JPG foto1-1.JPG foto2-0.JPG

Lees verder

Deelname gesprekken Stadsdeelcommissie vergadering Zuid

Matthijs, Jimmy en Mitchell waren volgens afspraak om 20.30u bij de Kuriyakoskerk waar de vergadering werd gehouden. Volgens de contactpersoon bij de gemeente zouden de gesprekken tot 21.30u duren.
Helaas voor de jongens liep het allemaal erg uit en begonnen de gesprekken pas om 21.40u! Ondanks dat zijn ze toch gebleven en hebben ze deelgenomen aan de gesprekken met andere wijkbewoners.
Zowel de wethouder als de stadsdeelmanager van Zuid waren erg blij met de inbreng van de jongens.

Samen met de wethouder en stadsdeelmanager-2.jpg In gesprek met wijkbewoners-1.jpg Aan het woord voor een volle zaal-0.jpg

Lees verder

Opschonen in Duitsland

Wij hebben als team heerlijk de straten schoongemaakt! we waren als groep erg geschrokken van hoeveel afval er gedumpt is door mensen.
we hebben 1.5 uur rondgelopen en 17 volle vuilniszakken bij elkaar gesprokkeld.

in het begin hebben we wat gedronken en even lekker bijgepraat en na onze opruimactie hebben we weer wat gedronken en leuk een beetje spelletjes gespeeld.

we gaan als team vaker een opschoonactie houden en als we mensen vuil zien dumpen spreken we ze aan.

we houden jullie op de hoogte!

groetjes ons.

ind2-2.JPG ind1-1.JPG ind-0.JPG

Lees verder

Facebook Posts

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.


Partners

  • Gemeente EnschedeHengelo
  • Domijn