oefenpot

Op Bevrijdingsdag een oefenwedstrijd gespeeld tegen de Boei. Het was een rematch. Een eerdere ontmoeting resulteerde in een overwinning voor FC FRAHHH. Dit keer, op het kunstgras van de Tubanters, waren de jongens van De Boei het sterkst. Goede sfeer en gelukkig droog gebleven.

oefenot 3-2.png oefenpot 2-1.png oefenpot 1-0.png

Lees verder

Oefenwedstrijd

Op de Tubanters velden hebben we zondag 5 mei afgesproken voor een oefenwedstrijd tegen een ander team uit de wijk Wesselerbrink. De afgesproken tijd was 13:00, en om 14:30 waren we klaar. Na verloop van tijd werd de sfeer minder goed, ik denk omdat 1 team sterker was dan het andere team. gelukkig hadden we genoeg begeleiders om alles goed te laten verlopen.

foto 3-2.jpg foto 2-1.jpg foto 1-0.jpg

Lees verder

Laatste Training

Vandaag de allerlaatste training!
De meiden hebben nog even flink geoefend met de bal dichtbij houden, schieten, richten op het doel en naar elkaar passen. De meiden vonden het fijn om nog even hun vaardigheden te kunnen testen en te oefenen.
Ze waren super gedreven en hebben goed hun best gedaan, ze zijn er helemaal klaar voor!!!!!

IMG-20190509-WA0031-2.jpg IMG-20190509-WA0024-1.jpg IMG-20190509-WA0026-0.jpg

Lees verder

Oefenwedstrijd

Op maandag 29 april heeft TZN Boswinkel een oefenwedstrijd gespeeld tegen FC Kip. Ze hebben gewonnen met 3-1. Er hebben die dag ook nog andere teams mee gedaan aan de oefenwedstrijd.

oefenwedstrijd2-2.jpeg oefenwedstrijd4-1.jpeg oefenwedstrijd 1-0.jpeg

Lees verder

Training Equipe

Op woensdag 24 april hebben we in de ochtend van 10 tot 11 weer lekker getraind met Equipe Sans Nom. eerst begonnen we met een kleine warming-up (hooghoudspelletje). Toen we dat hadden gedaan deden we een kleine afwerkvorm, daarna was het tijd voor een 3 tegen 3 partij van 2x 15 minuten. Iedereen deed goed mee en voetbalde goed. Toen het 11 uur was, was het weer tijd om naar huis te gaan. De volgende training is op 1 mei. Zie jullie dan!

equipe training 3-2.jpg equipe training 1-0.jpg equipe training 2-1.jpg

Lees verder

Training

Op 1 mei hebben we weer getraind met de boys. Iedereen was om 10 uur aanwezig en konden we lekker fanatiek trainen. Na een warming-up gingen we vervolgens een tik spel doen met de bal. Waarbij Rodin (begeleider) uiteraard verloor. Na het tik spel was er tijd voor een pass en trap oefening + afwerkvorm. daarna hebben we 4 tegen 3 partij gespeeld waarbij ‘de winnende goal’ goud waard was en won het team met de hesjes uiteindelijk na een achterstand van 3 doelpunten.

We zien elkaar weer op het eindtoernooi!

equipe 2-1.jpg equipe 3-2.jpg equipe 1-0.jpg

Lees verder

Facebook Posts

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: This IP can't make requests for that application.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.


Partners

  • Gemeente EnschedeHengelo
  • Domijn