Spelregels

Denk jij dat jouw team minimaal 250 punten kan verdienen?
Om deel te nemen aan het eindtoernooi om de FC Twente Cup moet jouw team minimaal 250 punten verdienen. In onderstaand schema kun je zien hoeveel punten je per activiteit kan verdienen. Let op! je mag elke maand maximaal 3 activiteiten uitvoeren voor punten, waarvan maximaal 1 buurtbijdrage. Ook kun je punten verdienen door aanwezig te zijn bij de Kick Off en de workshop. Activiteiten kunnen worden uitgevoerd tot maximaal 1 week voor het eindtoernooi in mei.

Je kunt dit jaar wederom punten verdienen door je activiteit onder de aandacht te brengen in de media. Je kunt hier eenmalig punten voor verdienen. Het artikel/fragment dient de begeleider van het team te sturen naar d.wiggers@fctwente.nl

* Na het uitvoeren van een activiteit moet het verslag inclusief 3 foto’s binnen 5 werkdagen zijn ingeleverd.
Gebeurt dit niet dan volgen de volgende sancties:
РTraining                          -5 punten
РOefenwedstrijd           -10 punten
РBuurtbijdrage              -15 punten

Heb je na 14 werkdagen nog niks ingeleverd zal de activiteiten ongeldig worden verklaard.

* De organisatie accepteert niet dat er 2 activiteiten worden georganiseerd op 1 dag.

* De organisatie behoud het recht om teams sancties op te leggen in geval van grensoverschrijdend gedrag. Dit geldt alleen voor activiteiten die betrekking hebben op de FC Twente Cup.

* De organisatie kan niet garanderen dat beloningen/kleding op maat altijd leverbaar is.

* De organisatie heeft ten alle tijde het recht spelregels te wijzigen, ook tijdens het project.

* Teams ontvangen een gele kaart als er 1maand geen activiteit heeft plaats gevonden en als er de daarop volgend maand weer geen activiteit heeft plaats gevonden, volgt er een rode kaart en dus verdere uitsluiting van deelname.