Training, De Combo’s

Afgelopen week hebben de leerlingen een training gevolgd bij Christiaan Ercan sportdocent op het Bonhoeffer College aan de Wethouderbeversstraat. Als groep zijn wij Christiaan hier zeer dankbaar voor, want de trainer zelf heeft helaas weinig verstand van voetbal.

Na een overleg wie er allemaal meegingen kwamen we uit op 7 van de 9 sportfans van de Combo’s. Helaas lukte het niet om iedereen bij elkaar te krijgen. De training, die plaats zou vinden in of bij de Diekmanhallen, was geheel onder leiding van Christiaan, want ik moest zelf werken.

Om er te komen wilde ik eerst ouders vragen, maar onder de belofte van een ijsje was iedereen bereidt om op de fiets te gaan vanuit Glanerbrug. Top actie, want dit is dan ook al een training op zich!!

Die dag was het wel verschrikkelijk weer en hebben ze sneeuw en ijs getrotseerd om uiteindelijk samen te trainen. Christiaan was onder de indruk van het enthousiasme van de club en vooral de dames waren erg fanatiek. Na een korte tactiek bespreking hebben ze eerst wat techniek geoefend en daarna 2 partijtjes tegen elkaar gespeeld. Hierbij kwamen de dames in de spits en bleek dat we aanvallend moesten spelen en hiermee druk op de tegenstanden moesten zetten. Christiaan gaf aan dat dit voor ons clubje een mooie tactiek zou zijn. Ik wil hem nogmaals bedanken voor de tijd en moeite en ik ga nog bij hem langs om verder trainingen te bespreken.

Daarna zijn de kids uiteraard met een voldaan gevoel langs de Mac gegaan om met 2 gr buitentemperatuur een lekkere Milkshake op te halen bij de Mac.

Helaas was ik er dit keer zelf niet bij en hebben er 3 man maar foto’s gemaakt en zoals dat gaat komen ze er dan zelf niet op. Maar het was hoe dan ook weer een mooie ervaring en ze hebben weer veel lol gehad.

WhatsApp-Image-2021-04-06-at-15.39.09-2.jpeg WhatsApp-Image-2021-04-06-at-15.45.42-0.jpeg WhatsApp-Image-2021-04-06-at-15.39.09-1-1.jpeg