Buurtbijdrage Chill Out Gurlzz

Op 24 januari zijn de Meiden van Chill out gurlzz eens bij elkaar gekomen om Buurtbijdrager te doen. Met de Dirk op deppenbroek hebben wij samen geregeld dat we de buurtbijdrage bij hun mogen uitvoeren. Met de manager hebben we afgesproken dat de meiden de klanten van de Dirk mochten helpen.
De meiden hebben we gesplitst in twee groepen er waren 8 meiden aanwezig dus hebben we groepjes van 4 gemaakt.
Eerste hebben wij even doorgesproken hoe je een klant nou aanspreekt en welke houding je aan kunt geven en aanhouden bijvoorbeeld met u aanspreken en geen handen in de zakken als je bij de kassa staat.
Het eerste groepje moest bij de kassa gaan staan en de boodschappen inpakken van de klanten die dat graag wouden. De tweede groep moest dan in de winkel rondlopen en de klanten vragen of ze mochten helpen met boodschappen doen.
In het begin vonden de meiden het een beetje vreemd om mensen aan te spreken die ze niet kennen het was een beetje awkward en sommige meiden waren een beetje verlegen maar dat was maar voor even na een tijdje zag je dat het wat makkelijker ging en dat de meiden meer naar de klanten toe stapten en ook echt vragen of ze hulp nodig hadden dat was mooi om te zien.
De meiden waren niet meer verlegen en hadden er ook plezier in zelfs de klanten!
Ondertussen ook wat foto’s gemaakt en de meiden laten wisselen 1e groepje de winkel in en de 2e groepje bij de kassa staan. Na een uurtje was het klaar en werden de meiden van de Chill out gurlzz nog eens beloont met wat lekkers en mochten ze naar huis.

WhatsApp Image 2018-01-24 at 15.10.38 WhatsApp Image 2018-01-24 at 16.35.06 53db2b4d-6afd-4852-8ad4-e708b308f45a