Boeskoolboys op visite bij woonzorgcentrum de Zonnestraat

Buurtbijdrage Boeskoolboys

Datum : zondag 27 januari 2019
Locatie : woonzorgcentrum de Zonnestraal in Oldenzaal
Aanvang : 15:00 uur
Duur : 45 minuten, voorbereiding 2 weken

Aanwezig: Wout, Daan, Sem, Joshua, Giovanni, Collim, Senna
Afwezig: Conner, Chevayo

In december hebben we alle jongens van de Boeskoolboys gevraagd of ze een leuke activiteit weten waarvoor we ons gaan inzetten tijdens dit project. Veel kinderen gaven aan iets met de ouderen in Oldenzaal te willen doen. De keuze was snel gemaakt: we gaan de eenzame ouderen in Oldenzaal verblijden met bloemen…..om ze een lach op hun gezicht te toveren.

Alle jongens hebben in week 3 en 4 statiegeldflessen opgehaald bij ouders, opa’s, oma’s, vrienden, buren, kennissen etc. Hiermee hebben ze exact € 40 euro opgehaald. Dankzij een aantal vrijwillige donaties de jongens/ouders is het totaalbedrag uitgekomen op € 70 euro.

Met dit fantastische bedrag in de gedachten heeft de begeleider van de Boeskoolboys op woensdag 23 januari een bezoek gebracht aan tuincentrum Tuin Totaal in Oldenzaal (www.tuintotaaloldenzaal.nl) en hen verteld over het prachtige project waaraan de Boeskoolboys aan deelnemen. Hierop heeft Tuincentrum Tuin Totaal besloten om 5 extra boeketten kosteloos aan de Boeskoolboys te schenken. Wat een fantastisch mooi gebaar. Op zaterdag 26 januari hebben we 19 prachtige, mooie, kleurrijke bloemen in ontvangst mogen nemen.

Zondag 27 januari om 15.00 uur, bepakt en bezakt met vele boeketten bloemen zijn we op bezoek gegaan bij de ouderen van woonzorgcentrum de Zonnestraal in Oldenzaal. Samen met een aantal ouders en Bart Hampsink was het een hele happening. Wat een ontvangst, en wat een blijde gezichten. Bart Hampsink had een Twente shirt meegenomen en hierop hebben alle kinderen hun naam mogen zetten. Deze hebben wij naast de bloemen ook aan de ouderen overhandigd. Helaas mochten we i.v.m. privacy wet binnen geen foto’s en/of filmpje maken. Maar één ding staat vast: we hebben veel oudere mensen blij mogen maken met onze komst, en natuurlijk met de mooie boektetten van Tuincentrum Tuin Totaal.
Daar doe je het toch voor………zo simpel kan iets moois zijn !

3-2.jpeg 2-1.jpeg WhatsApp Image 2019-01-23 at 16.56.59-0.jpeg