Training, Pand 11 Rijssen

Yes Yes een goed begin is het halve werk

Het was weer zo ver van -6 graden naar 18 graden. Dit nog wel binnen een week. Pand 11 All stars heeft vandaag voor het eerst getraind in matige omstandigheden. Het veld was dramatisch, door de grote weersveranderingen heeft het veld heeft veel te verduren gehad. Helaas konden we de training niet uitvoeren op het kunstgras van de plaatselijke voetbal vereniging. We hebben dus op natuurgras gevoetbald met molshopen en gaten. Jammer genoeg hebben we één blessure opgelopen, Onze aanvoerder Abdul (beterschap) Hopelijk is het niet ernstig.
We zijn de training begonnen met een warming up, vervolgens hebben we verschillende 1 tegen 1 oefeningen gedaan, een positie spel en een afsluitende partij.
Op naar de volgende training hopelijk met betere omstandigheden. Sportclub Rijssen heeft het kleine kunstgrasveldje wel ter beschikking gesteld (onze dank daar voor) maar door de oefenstof die het team voor ogen had was, hebben we geen gebruik gemaakt van het veldje (door gebrek aan ruimte) . Wellicht is er een vereniging die een stukje veld ter beschikking wil stellen voor dit team om af een toe te kunnen trainen.

op naar de volgende training.

foto-2-0.jpg actie-foto-1-1.jpg foto-3-2.jpg