Verslag oefenwedstrijd tegen Sportlust Glanerburg 10 feb. 2019

We wilden al een tijdje een oefenwedstrijd organiseren tegen een goed team, maar we konden helaas geen goed zaaltje regelen om dit te kunnen doen. We besloten het bij voetbalclub Sportlust te doen in Glanerbrug. De jongens konden omkleden in de kleedkamer en we gingen voetballen op het kunstgras. Mijn eigen team van de Boei kwamen en het andere team van een collega van mij (Nenny) uit Glanerbrug.
Ikzelf werd door Bart (stagebegeleider) opgehaald, en een 2 andere jongens reden met ons mee. De rest van het team kwam met de fiets of met de trein. Sagar (mijn andere stagebegeleider) kwam ook. Nadat de jongens zich hadden omgekleed gingen we beginnen. We besloten 3 potjes van een kwartier te doen, en voorafgaand een warming up. Ik heb besloten de aanvoerder de warming up te laten geven, en ik heb de wissels gedaan. Ik wilde iedereen evenveel laten spelen en dit is aardig gelukt. We besloten om de 8 minuten 2 wissels te doen. Helaas verloren we 2 potjes, en speelden we 1 gelijk, maar we waren wel goed tegen oudere jongens en waren de uitslagen niet erg verkeerd (2-1, 2-0 & 1-1). Er was na het 1e potje gelegenheid om wat te drinken.
Tijdens de potjes heb ik wat foto’s gemaakt en na de wedstrijden hebben we wat foto’s als team gemaakt. Toen we klaar waren konden de jongens zich omkleden en gingen ze naar huis.

boei6-2.jpg boei5-1.jpg boei4-0.jpg