Trainen met lekker weer

Vandaag zijn we gaan trainen bij de Cruijff veld tegen half 4 waren we allemaal compleet, het was mooi weer vandaag dus het weer hielp lekker mee.

En begonnen we eerst met warming up rond de Cruijff veld om de conditie te trainen daarna hebben we het team verdeeld in twee en zijn we partijtjes gaan spelen ondertussen hebben we de keeper van ons team apart gehaald om even apart te trainen om te kijken hoe goed ze is met ballen tegen houden dus hebben we half uur lang ballen naar de goal zitten schoppen Carmen vond het in het begin best pittig om de ballen tegen te houden maar ze werd na een tijdje steeds beter. Ze gebruikt nu meer haar handen en benen.

Ook waren er paar jongens die aan de andere kant van het veld aan het spelen waren met de bal de dames vroegen uit hun zelf of de jongens partijtje wouden spelen de jongens zeiden eerst nee omdat we met een stelletjes meiden waren maar toen zeiden de meiden dat ze bang waren om tegen meisjes te spelen dus dat vonden de jongens dus niet kloppen en wouden ze ons eens Wat laten zien! Er werd 8 tegen 8 gespeeld de jongens zijn wat ruiger maar de meiden lieten ze niet over hun heen lopen eindstand hebben de meiden wel verloren van de jongens maar ze hebben het niet opgegeven de jongens vonden het zo leuk dat ze het jammer vonden dat het was afgelopen en de Meiden naar huis gingen. Om kwart voor 5 zijn we gestopt en zijn we naar een hard dagje ruig voetballen met de jongens naar huis gegaan Trots op de Damesss!!

WhatsApp Image 2018-03-05 at 17.15.07 WhatsApp Image 2018-03-05 at 17.15.10 WhatsApp Image 2018-03-05 at 15.50.29