Paco Plump geeft ouderen een glimlach

Vorige week hebben we gebrainstormd wat voor buurtbijdrage we wouden doen. We waren het er met z’n allen over eens dat we wat voor ouderen willen doen. Ze hebben het al lastig in deze tijd.

We hebben de groep verdeeld in groepjes. Iemand heeft contact gehad met een bejaardencentrum.

Een groepje heeft afgelopen vrijdag koekjes gebakken. In de kleine oven konden maar een paar koekjes te gelijk. Hierdoor zijn we 4/5 uur druk geweest met koekjes bakken.

Maandag is een groepje bloemen wezen kopen en dankzij ons goede idee hebben we korting gekregen. We hebben de koekjes in zakjes gedaan en daar een kaartje met: Wij sturen jou een glimlach aangemaakt.

Daarna hebben we deze met zijn 4en, niet teveel door corona, langs gebracht en aan de ouderen gegeven. Het was erg leuk om te zien dat de ouderen ook echt een glimlach op hun gezicht kregen. We hebben ook nog een praatje gemaakt met de bewoners. Een van deze bewoners had hele mooie verhalen over toen hij op curacao woonde en was erg blij met de bloemen, zijn hele kamer stond namelijk al vol met allemaal bloemen en planten.

WhatsApp-Image-2021-03-31-at-18.23.28-2.jpeg WhatsApp-Image-2021-03-31-at-18.23.28-1-1.jpeg WhatsApp-Image-2021-03-31-at-18.23.28-2-0.jpeg