Opruim werkzaamheden speeltuin Robinia

Twente cup, team De zware jongens

Op woensdag 29 januari hebben 6 jongens van het team De zware jongens geholpen met opruimwerkzaamheden bij speeltuin Robinia In Enschede West. 15.00 uur – 15.45 uur.

Rond 15.00 uur heeft het team zich verzameld bij de speeltuin. Ze kregen hesjes en een knijper om afval in de buurt en rondom de speeltuin te verzamelen en opruimen. We kregen vuilniszakken mee om het vieze afval in te doen. We zijn begonnen in de speeltuin en daarna zijn we de buurt in gegaan. Voor Robinia is een groot grasveld waar super veel afval lag. De jongens zijn in kleine groepjes op pad gegaan en hebben de afval met de knijpers opgepakt en in de afval zakken gedaan. Ze waren goed bezig en namen het best serieus. De een ging natuurlijk iets serieuzer aan de slag dan de ander, maar zij weten namelijk ook heel goed dat er punten verzameld moeten worden.
Na een half uur tot 3 kwartier opgeruimd te hebben hadden we 2 zakken vol afval. Het was best een koude dag, maar ondanks dat waren de jongens goed bezig.
De speeltuin beheerder was heel blij met de jongens. Zo helpen wij de buurt met een schoner grasveld en krijgen de jongens weer punten, 2 dingen in 1.

7-2.jpg 12-1.jpg 8-0.jpg