Oefenwedstrijd de Boertjes – de Boeskoolboys

Aanwezige boeskoolboys: Wout, Daan, Sem, Joshua, Giovanni, Collim, Senna, Conner, Chevayo

Op dinsdag 12 februari hebben wij een oefenwedstrijd gespeeld tegen de Boertjes.
Rond 17.45 uur was iedereen aanwezig. Om 18.00 uur warming up, en om 18.30 uur werd het startsignaal gegeven.

Stemming zit er goed in, de drive om te winnen was groot. Al snel zagen we dat de Boertjes aanzienlijk sterker waren, binnen 12 minuten stond het al 0-7 in het voordeel van de Boertjes. Daarop werd besloten dat alle jongens van de Boeskoolboys het veld op mochten. De wedstrijd werd gespeeld met 6 spelen van de Boertjes tegen 9 spelers van de Boeskoolboys. Na 30 minuten, vlak voor het rustsignaal werd gefloten schoten de Boertjes hun 9e doelpunt. Tussenstand 0-9.

In de tweede helft kregen de Boeskoolboys een aantal kansen en maakten ze 2 goals. Na 60 minuten volgt het eindsignaal: eindstand 2-16 in het voordeel van de Boertjes.

Het was een leuke en uitdagende wedstrijd. Als slot nog even een gezamenlijke groepsfoto gemaakt en dan snel naar huis…..Boertjes bedankt !