Oefenen tegen Fc Frahhhh vrijdag 28 december

Om 14:45 uur verzamelden we bij de Boei. Er bleek toen maar 1 jongen van de team te zijn. 1 van de begeleiders vroeg aan hem waar de rest was, en hij zei dat de meesten nog bij de de Moskee waren. Om 15:00 uur waren de meesten er en ook de tegenstander Fc Frahhh kwam langzaam binnen.
We hebben doeltjes ne andere materiaal klaar gezet en zijn gaan voetballen. Na een kwartier kwamen de laatste jongens van ons team en jongens van het andere team waren na een kwartier ook met 6 personen. We begonnen te voetballen met 5 spelers per team tegen elkaar, en de jongens mochten zelf doorwisselen. Dat moest eerlijk gebeuren zodat iedereen evenveel speelminuten kreeg.
We besloten na een tijdje 5 tegen 5, 4 tegen 4 te gaan spelen. Ons team wilde dit graag maar het andere team begon zich daar een beetje te verzetten. Hier begonnen denk ik ook de irritaties naar elkaar, er werd meer op elkaar gescholden en het voetbal werd harder.
1 van de stagiaires was scheidsrechter en werd uitgescholden door 1 van de jongens van de tegenstander Fc Frahhh omdat deze volgens hem een verkeerde beslissing nam. Omdat het spel al eerder even was stop gezet en schelden niet wordt geaccepteerd heeft de scheids hem een laatste waarschuwing gegeven en daarna heeft hij ook geen last meer van hem gehad.
Op een gegeven moment werd er een penalty aan Fc Frahhh gegeven, die werd gemist maar de sfeer na de penalty werd niet beter.
We hebben uiteindelijk 2 potjes gespeeld. Het 1e potje werd door ons met 5-0 verloren en het 2e potje bleef het 0-0.
Tegen het eind van het 2e potje kwamen de irritaties nog meer naar boven en hebben de begeleiders groepen uit elkaar moeten halen omdat het anders wellicht uit zou draaien op ruzie. De jongerenwerkers hebben het spel toen stil gezet en Fc Frahhh naar de kleedkamer gestuurd. Ons team eigen team heeft nog een kleine 20 min doorgespeeld en we hebben toen afgesloten met een drankje en zijn daarna naar huis gegaan.
Groeten,
De Boei Fc

IMG-20181228-WA0040-2.jpg IMG-20181228-WA0037-1.jpg DSC_2475-0.JPG