Goed noaberschap

Een aangename verassing voor buurvrouw Hedwig.

Afgelopen zaterdag hebben we een buurtbijdrage georganiseerd om Hedwig, een inwoonster van Haarlo, een hart onder de riem te steken. Hedwig, een sterke vrouw die al jaren in Haarlo woont, heeft de laatste tijd helaas veel tegenslagen gekend. Van heimwee naar haar geboorteland Duitsland tot het verlies van haar man en recente gezondheidsproblemen. Ondanks alles blijft ze vechten, maar tuinieren lukt haar helaas niet meer.

Met dit in gedachten hebben we besloten om haar tuin onder handen te nemen zodat ze weer van een mooi uitzicht kan genieten. Om 15:00 uur verzamelden we ons op de Pas en zijn we meteen aan de slag gegaan met haar tuin.

Hedwig was niet thuis terwijl we in haar tuin aan het werk waren. Toen ze echter om 20:15 uur terugkwam, was ze verrast door wat ze zag. Haar viel meteen op dat de heg netjes was geknipt. Daarnaast zag haar tuin er weer prachtig uit. Het was een complete verrassing voor Hedwig!

Wat een bijzondere dag voor haar. Ze wil iedereen ontzettend bedanken voor de hulp en steun. En ook wij willen iedereen die heeft meegeholpen bedanken voor dit geweldige initiatief.

Doordat een geplande buurtactiviteit bij de zorgboerderij onverwacht niet door kon gaan, hebben we door middel van een oproep snel een prachtig alternatief gevonden.

Samen maken we een verschil!