Gezond in beweging met de Boeskoolboys

Datum : woensdag 20 februari
Locatie : Trainingslocatie Hengelo
Aanvang : 9.30 uur
Duur : 3.5 uur

Aanwezig: Wout, Daan, Sem, Joshua, Giovanni, Collim, Senna, Conner, Chevayo

Gast: 2 cliënten van de JP van den Bent stichting

Woensdag 20 februari waren we te gast bij Trainingscentrum in Hengelo. Het trainingscentrum waar eerste selectie van FC Twente traint. Als je van voetbal houdt, dan is dat the place to be.

Samen met twee cliënten van de JP van den Bent stichting moesten we om 9.30 uur aanwezig zijn, waar Bart Hampsink ons hartelijk heeft ontvangen. Niemand wist van te voren wat we zouden gaan doen. “we gaan naar de training van eerste selectie kijken”, werd dagen ervoor al geroepen. Wetende dat ze nog veel meer doen en te zien krijgen 😊

Na ontvangst mochten we ons allemaal in een tenue van FC Twente hijsen. Hoe gaaf… ! Vervolgens kregen we van Bart een uurtje (conditie) training. Vervolgens hebben we een gedeelte naar de open training van eerste selectie gekeken. Dit onder genot van een heerlijke gezonde versnapering gesponseerd door Albert Heijn de Thij uit Oldenzaal. En dan het moment van de dag; een meet en greet met Wout Brama en Peet Bijen. We hebben er even op moeten wachten maar dat was het meer dan waard. De mannen werden bestookt met de leukste vragen. Als afsluiter nog even wat handtekeningen en een leuke groepsfoto. Was een top ochtend!

DSC04879-2.JPG DSC04853-1.JPG DSC04914-0.JPG