Eerste training team ISK1

Afgelopen donderdag 11-03 hebben we met het eerste team van ISK de allereerste training afgelegd in de voorbereiding naar de grote FC Twente cup.
De jongens hebben eerst een dag school gehad en om 15:00 hadden we met iedereen afgesproken om de zaal in te gaan om lekker een balletje te trappen met elkaar. De opkomst was hartstikke goed, zelfs zo goed dat er al wat jongens van team 2 zo enthousiast waren die ook graag mee wouden komen doen. Met oog op de corona maatregelen en het afstand houden van elkaar, hebben we er voor gekozen om de twee teams apart te laten trainen.
We zijn begonnen met een fanatiek spelletje ‘mens erger je niet’ waar iedereen individueel zijn eigen matje moest verdedigen. Werd je matje geraakt dan ging je even op de bank zitten en kwam degene die op de bank zat bij jouw matje te staan. Op een gegeven moment waren er vier ballen in het spel dus moest er goed opgelet worden. Het plezier straalde er af bij de jongens en dat is waar het bij ons om gaat, dat ze het leuk hebben met elkaar.
Toen iedereen goed opgewarmd was en volledig op scherp stond, gingen we over op de partij, 4 tegen 4.
In het begin was het een beetje éénrichtingsverkeer, dus om het plezier er voor iedereen in te houden hebben we onderling wat gewisseld en na deze wissels ging het mooi gelijk op en werd er fanatiek maar leuk gespeeld.
Uiteindelijk hebben allebei de teams een helft gewonnen dus hielden we het mooi op een gelijkspel.
Het was erg mooi om te zien dat de jongens zo fanatiek waren, maar ook heel erg leuk en vooral sportief met elkaar om gingen. Het maakte niet uit of er wat fout ging, er werd niet op elkaar gezeurd en dat vond ik als ‘trainer’ erg mooi om te zien. Je moet elkaar namelijk helpen als het even niet gaat.
We hopen zo snel mogelijk weer een mooie en leuke training als deze neer te zetten en dus deze lijn door te zetten. Als het zo gaat als donderdag kijk ik er in ieder geval weer naar uit.

PHOTO-2021-03-11-15-45-46.jpg-1.jpeg PHOTO-2021-03-11-15-31-36.jpg-0.jpeg