Buurtbijdrage, vrijwilligers bij de Enschedese Marathon

Michael met die “k*tjong” als vrijwilligers bij de Enschedese Marathon

Vanmorgen kwamen we aan om een waterpost op te bouwen voor de Enschedese Marathon.

Ik hoorde een voor mij bekende buurtbewoner tegen een andere buurtbewoner zeggen: daar heb je Michael weer met wat van die k*tjong. Ik heb op dit moment gedaan alsof ik dit niet hoorde omdat de jongeren die met mij waren dit (gelukkig) ook niet gehoord hebben.

We hebben de kraam opgebouwd op het 37 km punt van de Marathon, de meeste lopers hadden het zwaar toen ze bij onze waterkraam aankwamen.

Geweldig om te zien hoe de jongeren de lopers enthousiast probeerden te maken en lieten de meeste lopers geen water van tafel pakken maar gaven ze dit netjes aan.

We hebben veel complimenten gekregen van lopers die ons meestal lachend tegemoet kwamen.

Aan het eind van de dag hebben we alles opgeruimd, ook de rommel en bekers op de grond.
De buurtbewoner die eerder op de dag een opmerking over de jongeren had gemaakt hielp mee met opruimen en zei tegen mij dat hij het knap vond dat die jongens na zo’n hele dag toch nog bleven om het netjes achter te laten.

Ik antwoordde hem: Ja super he, dat die k*tjongs dat doen!
Hij keek me geschrokken aan en zijn gezicht werd rood..

Be the change you want to see in the world

Aanwezig met 7 man

IMG-20190414-WA0002-2.jpg IMG-20190414-WA0004-1.jpg IMG-20190414-WA0006-0.jpg