Boeskoolboys helpen bij Oldenzaalse schoolvoetbaltoernooi

Datum : woensdag 20 maart
Locatie : voetbalvereniging Oldenzaal
Aanvang : 14.45 – 18.00 uur

Aanwezig : Wout, Daan, Sem, Joshua, Giovanni, Collim, Senna, Conner
Afwezig : Chevayo

Woensdag 20 maart verzamelden de enthousiast en sportief geklede boeskoolboys zich voor schoolvoetbaltoernooi bij voetbalvereniging Oldenzaal.

Op het programma staan vandaag de meiden van groep 5-6 van de Oldenzaalse basisscholen. De kunstgrasvelden zijn klaar om bespeeld te worden. Op het kleine veld staat een groot opblaasbaar dartbord en opblaasbaar voetbalveld van Scoren in de Wijk van FC Twente.

De jongens hebben gedurende dag de scheidsrechters geholpen bij het uitdelen en verzamelen van de standenbriefjes. Daarnaast hebben de jongens om toerbeurt Bart Hampsink beholpen bij het dart bord; punten opschrijven, weggeschoten ballen ophalen, orde bewaren. Kortom ze hebben zich opperbest vermaakt tussen alle voetballende meiden. Eind van de dag werden ze dan ook beloond met een groot bord patat en een snack, aangeboden door voetbalvereniging Oldenzaal.
Eind van de dag nog even geholpen alle spullen op ruimen en om 18.00 uur weer in de startblokken voor de training. Jongens bedankt voor jullie hulp en gezelligheid.

foto3-2.jpeg foto2-1.jpeg foto1-0.jpeg