Bitterzoete middag voor FC Appelboom

Na ontelbare keren overleg was daar dan eindelijk het moment aangekomen voor de oefenwedstrijd tussen FC Appelboom tegen FC Deppenbroek. Op het sportpark van VV Oldenzaal werd er 2 x 30 minuten 7 tegen 7 gespeeld.
FC Appelboom begon goed aan de wedstrijd en door prima veldspel werden er paar gevaarlijke kansen gecreëerd. Helaas geld hier ook weer wederom de oude voetbalwet als je zelf niet scoort dan scoort de tegenstander wel. Uit de eerste gevaarlijke aanval van FC Deppenbroek werd er gelijk gescoord. Een bittere pil voor de prima spelende FC Appelboom. De jongens moesten letterlijk door de zure appel heen bijten. Het spel werd steeds opener en FC Deppenbroek loerde telkens op de counter. Dit had effect, want nog voor rust stond het 0-5. Na rust kreeg FC Appelboom iets meer grip op de tegenstander in verdedigend opzicht en dit resulteerde tot twee eretreffers. Helaas was de gifbeker nog niet op voor de jongens van FC Appelboom, omdat er in de tweede helft nog drie doelpunten geïncasseerd moesten worden van FC Deppenbroek. Misschien een geflatteerde uitslag gekeken naar het spelbeeld, maar daarmee doen wij als FC Appelboom de prima spelende FC Deppenbroek jongens tekort.

De jongens hebben allemaal lol gehad en dit smaakt naar meer. Hopelijk komen wij FC Deppenbroek tijdens het toernooi tegen, want nu hebben wij er een appeltje mee te schillen! FC Deppenbroek jongens en begeleiders bedankt!