Aanwezig: Conner, Wout, Daan, Sem, Joshua, Giovanni, Chevayo, Collim
Afwezig : Senna (i.v.m. weekend weg)

De oefenwedstrijd wordt gespeeld tussen de JO12 en de JO14 van voetbalvereniging Oldenzaal. In beide teams zitten leden van de boeskoolboys.
Ondanks de kou hebben de jongens en meiden er vandaag zin in.
Een 1e (oefen)wedstrijd na de winterstop. Het gaat gelijk op, maar we zien toch dat de JO12 een goed en sterk georganiseerd team is en ze de 1e helft sterk uit de startblokken komen. In de 7e minuut krijgt de JO14 een mooie kans, maar raakt de lat. Door het sterke optreden van de JO12 krijgen ook zij hun kansjes en benutten deze dan ook in de 14e minuut, 1-0. In de 15e minuut veroverd de JO14 de bal en schiet op de goal….mis….de schutter loopt door en krijgt de bal via de rebound weer terug. Nog maar één keer vuren, helaas deze poging eindigt op de lat. De JO14 heeft iets met latje trappen….ze krijgen de bal er maar niet in. De JO12 laat weer zien dat ze sterker zijn en hebben vaak balbezit en de nodige kansen. De tijd gaat snel en met een ruststand van 1-0 gaan we thee drinken.

De JO14 opent scherp na de rust en door een eigen doelpunt van JO12 komt de stand op 1-1. Dit geeft de JO14 hoop en dat laten ze ook zien
Ze hebben veel balbezit en de JO12 krijgt hierdoor weinig kansen. In de 58e minuut maakt de JO14 een prachtig doelpunt, via een vrije trap vanaf 25 meter beland de bal strak in de kruising. De stand is 1-2 in het voordeel van de JO14. Even ziet het er naar uit dat de JO12 hun kruit hebben verschoten. Via 2 snelle aanvallen van de JO14 komt er een eind aan de droom van de JO12 en staat de eindstand van 1-4 in het voordeel van de JO14 op het scorebord. Ondanks de kou hebben de kids weer genoten van hun eerste wedstrijd na de winterstop.